Bertie Stam

Coaching & Therapie

Wat kan je van mij verwachten?

Van mij kan je verwachten: Oprechtheid, respect, integriteit en niet te vergeten humor. Jouw verhaal staat centraal, jij bepaalt waarover je wilt praten. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om je te begeleiden naar meer uitzicht en hoop.

Ik loop als het ware naast je en samen gaan we werken aan meer veerkracht en weerbaarheid te ontwikkelen en weer of meer vertrouwen te krijgen in de toekomst. Het doel is om inzicht en acceptatie te krijgen opdat er ruimte ontstaat om te kunnen ontwikkelen.

Ik kan verschillende technieken of therapieën toepassen. Elke mens is uniek, dus zal ik pas ná ons kennismakingsgesprek kunnen inschatten welke het beste bij jouw situatie of hulpvraag past. Altijd in overleg met jou.  Samen gaan we op zoek naar voor jou haalbare en persoonlijke doelen.   

Leren accepteren wat niet te veranderen is en ontdekken dat er altijd een andere weg bewandeld kan worden.   

Mijn uitgangspunt is de positieve psychologie. Uitgaan wat er wél verbeterd kan worden. Het leven is niet maakbaar, de manier hoe we omgaan met gebeurtenissen en gevoelens ligt wel in onze handen. Daar kan ik je in ondersteunen.